וילת החן

ישוב בארץ: ראש פינה
הפרסום הוסר
הרשמו לעדכוני SMS עבור

וילת החן

אתם תקבלו מאיתנו דילים סודיים חמים עד 50% הנחה!(לזמן מוגבל בלבד)
נרשמתם בהצלחה

עזרו לנו לקבל יותר פרטי
על החופשה שלכם כדי שנוכל לשלוח
דילים רלוונטים עבורכם

מידע על וילת החן:

את החופשה בוילה כמו וילת החן תרצו לזכור למשך תקופה ארוכה. כאן תגלו מחדש מהו נופש יוקרה בישראל ועד כמה אזור הצפון יפה ועשיר. וילת החן מציעה לאורחים שלה מתחם בריכה פרטי מפנק, חדרי שינה מעוצבים, מטבח משפחתי וגם פינת אוכל לאירוח ארוחות משפחתיות בחגים או ערב יום שישי.

וילת החן ממוקמת במושבה ראש פינה בגליל העליון, המושבה מאוד יפה ועשירה באטרקציות נופש בכל חודשי השנה.

מה מציעה הוילה לנופשים?
המבנה כולל שתי קומות : קומה תחתונה עם שני חדרי שינה, חדר רחצה, מטבח מודרני גדול, פינת אוכל וסלון עם פינת טלוויזיה, קומה עליונה עם שתי יחידות אירוח, מרפסות נוף וחדר רחצה. כל אחת מהיחידות משלבת 2 חדרים : סלון וחדר שינה, כאשר את הסלון אפשר יהיה להפוך לחדר שינה נוסף לאורחים.
המתחם החיצוני של וילת החן אידאלי בעבור חופשות קיץ, הוא כולל בריכה פרטית יפה, אמבט ג'קוזי מרווח, פינות ישיבה נוחות, צמחייה, תאורה לשעות הערב וגם פינת ברביקיו. אוויר צח ונופים קסומים הופכים את החצר יפה עוד יותר.

למי זה מתאים?
א.    משפחות עם ילדים בכל גיל (ניתן להוסיף מזרנים ללינת ילדים).

ב.    אירוח קבוצות עד 12 איש.

ג.    אירוח מסיבות סולידיות, אירועים קטנים, כנסים, ימי גיבוש.

ד.    חופשות דתיות-מסורתיות.

ה.    נגישות לנכים.

יתרונות בולטים : בריכה פרטית מגודרת בחצר (בטיחותית לילדים), אמבט ג'קוזי ספא, קמין עצים בסלון, מסכי טלוויזיה עם חיבור YES, פינת ברביקיו, מרפסות נוף מדהימות, נוף מדהים.

אם אתם מחפשים וילה בה תוכלו לשכוח את כל הצרות וליהנות ממתחם נופש אטרקטיבי, מפנק ומלא בחמימות משפחתית, וילת החן תשמח לארח אתכם. זוהי וילה יוקרתית, מפנקת ומאוד יפה.

סרטון הוילה הרשמי:



המלצות על וילת החן בראש פינה:
פורטל הוילות הישראלי Villas מפרסם המלצות גולשים בלבד המאושרות ע"י צוות האתר.

המלצה

דרור היקר!
הפכת את הנופש המשפחתי שלנו למושלם.!!!! חשבת על כל הפרטים הקטנים החל מאבזור במטבח ועד המנגל בחצר , הכל כדי שיהיה לנו קל, נוח וכיף עם הילדים. החדרים היו נקיים באופן מוקפד עם תחושה נעימה וביתית .ההיינו סבא סבתא ושני זוגות עם ילדים קטנים (הנכדים) היה מוששש
ונוח להתארח עם משפחה. יש גם חצר גדולה עם בריכת שחיה וג'קוזי שמתאימה למשפחה שבאה עם ילדים, האיזור נעים ושקט, ממליצים מאד.

אני אמליץ בחום למשפחה וחברים ולכל מי שמעוניין על האירוח שלך.
המלצה מאת חני מור (25/11/2016)

חופשה מפנקת

היינו בוילה בחג השבועות, הוילה מתוחזקת ברמה גבוה מאוד, היינו עם כמה תינוקות בני פחות משנה והיה פשוט חלום, המקום מציא את כל פיתרונות התעסוקה בתוך תחומי הוילה- בריכה, ג'קוזי, חצרות, סלון מרווח, טלווזיות.
השירות היה מהיר ואדיב מול בעלי הוילה.
ללא ספק נחזור שוב ונמליץ בחום...
המלצה מאת אירית בקר (25/06/2014)

חופשת חלום

היינו בוילה 3 פעמיים עם עוד כמה זוגות חברים. בכל הפעמים זאת הייתה חופשה בלתי נשכחת. הוילה מאובזרת עד הפרט האחרון. בפעם האחרונה שהיינו הוסיפו בריכה כיפית בנוסף לג'קוזי ענק. בעלי הוילה אנשים נעימים וקיבלנו יחס נדיב. כמובן שנחזור שוב!
המלצה מאת שרון ב (18/06/2014)

וילת החן- המלצה חמה

היינו מס' זוגות בוילה בסופ"ש והיה פשוט מושלם! הוילה מאובזרת באמת בכל מה שצריך והיא מרווחת ונעימה. רוב הזמן שהינו בחצר הוילה בבריכה ובג'קוזי וכמובן עשינו על האש והאוירה היתה פשוט מדהימה. תודה על האירוח. נחזור שוב ( :
המלצה מאת שחר רוקח (16/06/2014)