קדם אחוזת יוקרה
ישוב בארץ: ספסופהמידע על קדם אחוזת יוקרה:
בהזמנת 2 לילות באמצע שבוע ובסופ"שים מחירים אטרקטיביים שחבל לפספס!!
את קדם אחוזת יוקרה נפגוש בספסופה בגליל המערבי בקרבת מסלולי טיול, תצפיות נוף, הר מירון, קבר הרשב"י, ראש פינה, 25 דקות מהכנרת, מסעדות נהדרות, פעילויות לילדים, רכיבת סוסים, רכיבת אופניים, טרקטורונים, נהר הירדן, יקב ועוד. האזור מציע מבחר גדול של פעילויות ואטרקציות לכל גיל.
מה מציעה הוילה לנופשים?
סלון מעוצב בצורת חץ עם פינת ישיבה גדולה, מסך ענק 60 אינץ', ממיר, מערכת קולנוע ביתית. מטבח מעוצב ומאובזר עם מקרר חדיש עם מתקן קרח, קומקום, תנור אפייה, כיריים, מיקרוגל ופינת אוכל משפחתית ל-15 איש. לינה ב-4 חדרי שינה זוגיים עם סט ריהוט חדר שינה מלא, מסך, ממיר, אחד מחדרי השינה כולל חדר רחצה צמוד.
חצר נופש מטופחת עם בריכה גדולה, מיטות שיזוף, מדשאות, ג'קוזי, עמדת כדורגל, עמדת כדורסל, פינג פונג, פינת מנגל גדולה, ריהוט גן, תאורה ועוד. החצר אידאלית בעבור חופשות קיץ מהנות.
פינוקים על חשבון הבית:
למי זה מתאים?
קדם אחוזת יוקרה מתאימה לאירוח של משפחות, זוגות, קבוצות חברים, דתיים, נגישה לנכים, מתאימה לאירוח עם ילדים בכל גיל. האחוזה מתאימה גם למסיבות רווקים ורווקות, ימי הולדת, ימי גיבוש, סדנאות, ערבי עסקים, יש אפשרות לאירוח רומנטי להצעת נישואין או ירח דבש.
יתרונות בולטים : בריכה פרטית מרעננת, ג'קוזי ספא תחת כיפת השמיים, מיטות שיזוף, עמדת כדורגל וכדורסל, חצר גדולה, פרטיות מלאה, אינטרנט אלחוטי, מערכת קולנוע ביתית בסלון, 4 חדרי שינה יפים, פינת משפחה ללינת ילדים. ניתן להזמין תוספת של ארוחות ועיסויים אל הוילה בתשלום נוסף.
אם אתם מחפשים וילה יפה עם חצר נופש גדולה ובריכה פרטית מצאתם את המקום המתאים. עם קדם אחוזת יוקרה תיהנו גם מפרטיות מלאה, המיקום מבודד. היוקרה באה לידי ביטוי באחוזה בעיצוב, בריהוט ובחצר הנופש המטופחת.
סרטון הוילה הרשמי:
איש קשר: סיסי / קדם
טלפון: 052-9126288