רומי האוס
ישוב בארץ: מושבה כנרתמידע על רומי האוס:
את וילה רומי האוס היפה תמצאו במושבה הפסטורלית כנרת. הווילה משקיפה על נופי הכנרת היפים ומוקפת מסלולי טיול ואטרקציות. נסיעה קצרה תביא אתכם אל חופי הרחצה של הכנרת, מסעדות טובות, מסלולי טיול, אתרי מורשת, רכיבת סוסים, פינות חי, טיולי טרקטורונים, שמורות טבע, מתחמי קיאקים ועוד.
מה מציעה הוילה לנופשים?
אירוח ולינה עם 7 חדרי שינה זוגיים, 5 חדרי רחצה, 6 שירותים, תוספת של מיטות ילדים או לול לתינוק בתיאום מראש. חדרי השינה הזוגיים כוללים מיטה זוגית, מצעים וכלי מיטה נוחים, שידות, ארון לבגדים, ממיר YES ומסך טלוויזיה מול המיטה.
המטבח המאובזר של וילה רומי האוס יאפשר לכם לבשל ארוחות ביתיות עם מקרר גדול, כיריים גז, תנור אפייה, מיקרוגל, קומקום חשמלי, טוסטר, בר מים, כלים בסיסיים שימושיים כולל כוסות וסכו"ם. פינת האוכל של הווילה מתאימה לאירוח של כ-20 סועדים.
יעמוד לרשותכם סלון יוקרתי מעוצב עם פינת ישיבה נוחה, מסך טלוויזיה 50 אינטש, ממיר עם מבחר ערוצים ופינת פלייסטיישן עם משחקים.
חצר הנופש המושקעת של וילה רומי האוס כוללת בריכה פרטית גדולה (מחוממת בעונה), ג'קוזי זרמים מפנק, פינות ישיבה, ערסלים, נדנדה, טרמפולינה, שולחן פינג פונג, שולחן כדורגל, עמדת מנגל עם כיור חיצוני, תאורת גן.
למי זה מתאים?
וילה רומי האוס מארחת משפחות, זוגות רומנטיים, קהל דתי מסורתי, קבוצות חברים, ימי גיבוש וכיף, כנסים, סדנאות, הרצאות, אירועים עסקיים, רומנטיים ומשפחתיים. הווילה אינה מקבלת מסיבות רועשות, מערכות הגברה וקריוקי.
הקהל הדת יקבל פלטת שבת ומיחם, יש בית כנסת במרחק הליכה קצרה.
יתרונות בולטים : בריכה פרטית מחוממת ומקורה, ג'קוזי ספא, שולחנות משחק, פלייסטיישן בסלון, חדרי שינה יוקרתיים, אינטרנט אלחוטי, חנייה פרטית, בקבוק יין, פירות טריים, שוקולדים.
תוספת של ארוחות טובות וטיפולי ספא אפשרית בתיאום מראש ותשלום נוסף.
את וילה רומי האוס בוחרים אלו שמחפשים רמה גבוהה של אירוח עם כל פינוקי הנופש ועם חופי הכנרת במרחק נסיעה קצרה. אם אתם אוהבים פינוקים, חולמים על בריכה פרטית ואוהבים את הכנרת, יש לכם בחירה מנצחת.
המלצה חמה וילה רומי האוס
היינו מס משפחות בתחילת שבוע ,הוילה בדיוק איך שהתמונות מוצגות באתר.וילה יפיפיה,חנייה,נוף מדהים צופה לכנרת.בריכה וגקוזי מפנקים,טניס שולחן,טרמפולינה ,
בעל הוילה אדיב ונענה לכל בקשה.,וילה מאובזרת במטבח,,נקייה,הילדים ואנו נורא נהננו וזה הכי חשוב.,מיקום הוילה קרוב ונוח לסופר ואטרקציות שהלכנו כל יום...